RegioBank

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals û dat wilt. Dat vindt u allemaal bij Assurantiekantoor Klaassen.

De grote banken gaan er vanuit dat u thuis alles online regelt. Ook RegioBank heeft alle tools om u in staat te stellen om zelfstandig online te bankieren, maar u kunt altijd terugvallen op Assurantiekantoor Klaassen, persoonlijk en laagdrempelig.

Alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Mobiel bankieren

Met Mobiel Bankieren van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak. Handig als u snel uw saldo wilt bekijken of een betaling wilt doen. Of u nu thuis bent of onderweg. De vertrouwdheid van iemand die u kent. Die op de hoogte is van uw financiële én persoonlijke situatie. Bij RegioBank/ Assurantiekantoor Klaassen bankiert u persoonlijk en dichtbij.